Hopolepekopovapa

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Učitelia, ktorí ma učia...

Toto sú učitelia na našej škole ale nie sú všetci... Nechce sa mi toľko písať :-)
Ahojte, Mňa učí 13 učiteľov. Všetci sú fajn. Pri niektorých sa smejeme, pri iných sa hrajeme a pri niektorých sa iba učíme ale aj pri tých s ktorými sa učíme sa občas aj rozprávame alebo hrajeme. Najviac nás naučí asi pán učiteľ Bartovic a pani učiteľka Kovačócyová, ktorá je aj mojou triednou. Najviac sa hráme s pánom učiteľom Juranom a najviac sa smejeme s pánom učiteľom Gombalom. Pani učiteľka Beňová, Buzgová, Olšová,Kopčanová ( tá veľmi často zabúda), Borovská, Šurinová sú dobré a veľa nás dokážu naučiť ( keď sa nám chce), lebo inak im asi dost lezieme na nervy. S pani učiteľkou Buchelovou stále spievame. Pani učiteľka Holekšiová je skoro stále chorá. Ale je celkom dobrá. Toto sú asi všetci učitelia ktorí ma a mojich spolužiakov učia. Nechcem byť zlá ale nájdu sa aj taký ktorích moc nemám rada. Napr.pani učiteľka Holekšiová (keď nieje chorá tak po nás kričí). Nemôže mať každý rád všetkých. Ešte pán učiteľ Juran, jeho mám rada ale on nás toho moc nenaučí, ale sme dopredu od druhej skupiny a keď píšeme písomky tak máme fajn známky takže nás učí asi tak dostatočne, nie ako pani učiteľka Prekopová ktorá s druhou skupinou píše každú hodinu písomky. Sú aj ďalší ale tí sú fajn,takže to znamená že nepotrebujú komentár. Podľa nmňa je najllepšia pani učiteľka Kovačócyová, pán učiteľ Bartovic a pani učiteľka Buzgová, ktorá sa delí o tretie miesto s pani učiteľkou Beňovou a pani učiteľkou Borovskou. A to bude asi všetko co som chcela napísať. :-)

Učitelia | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    Ahoj, myslím si že za ten čas čo som bol na tejto škole som spoznal učiteľov dosť dobre. Takže si dovolím povedať že máš pravdu.
    publikované: 30.03.2016 19:41:09 | autor: Filip (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014